Juiste IBAN SNS Bank dochters: ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen

  • update:  
  •  
SNS Bank heeft in 2014 een striktere scheiding aangebracht tussen hun eigen rekeningen en de rekeningen van hun dochters ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen. De drie dochters hebben een eigen BIC gekregen en ook alle IBANs zijn in 2014 wat betreft de eerste acht posities ongenummerd. Het oude 10-cijferige rekeningnummer is hierbij gelijk gebleven.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Omdat alle rekeningen nog steeds in hetzelfde systeem van SNS Bank zaten en men alleen controleerde op het oude 10-cijferige rekeningnummer werd tot op heden zowel de 'oude' IBAN met de SNSB erin als de nieuwe IBAN met bijvoorbeeld ASNB geaccepteerd. De oude IBAN met SNSB is, voor zover het een rekening van één van de dochters betreft, niet meer correct.

Vanaf deze week werkt SNS Bank in de interne systemen alleen nog met de correcte volledige IBAN. Voor de periode tot juli hanteert men een overgangsperiode waarin men transacties die al eerder waren geaccepteerd actief converteert. Vanaf juli zullen transacties (incasso's en betalingen) met een oude SNSB IBAN worden afgekeurd.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice (klantenservice@bngbank.nl of 070 3750 555).

Trefwoorden: Tags: IBAN; Betalen
 

 Content Query