Maastricht kiest weer BNG Bank als huisbankier

  • update:  
  • Decentrale overheden
De gemeente Maastricht kiest BNG Bank opnieuw als huisbankier. Nadat de gemeente in 2004 en 2009 al voor BNG Bank had gekozen, werd ook eind 2014 de opdracht aan BNG Bank gegund.

Inhoudsopgave

Contents

No

De kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van het Electronic Bankingpakket gaf de doorslag om voor de derde keer op rij de aanbesteding te gunnen aan BNG Bank. De gemeente is ook zeer tevreden over de korte lijnen binnen BNG Bank en de klantvriendelijkheid van de medewerkers. De komende drie jaar (met een optie tot verlenging van twee keer 1 jaar tot eind 2019) is BNG Bank wederom huisbankier van de gemeente Maastricht. De gemeente Maastricht vertrouwt op een voortzetting van de professionele dienstverlening van BNG Bank en op een goede samenwerking. 

alt text
Lonneke De Waal van BNG Bank tekent het Contract in aanwezigheid van (VLNR)  Mike WIntjens, Eugène DINjens (STAAND) en Raymond dirx van de gemeente Maastricht. 

Na twee Europese aanbestedingen in 2004 en 2009, waarbij het huisbankierschap ook aan BNG Bank werd gegund, kon Maastricht deze keer volstaan een meervoudig onderhandse aanbesteding. Het drempelbedrag van € 200.000 werd immers niet overschreden.

Naast BNG Bank werden twee andere banken uitgenodigd om een offerte uit te brengen. In de offerteaanvraag werd aan de drie banken gevraagd naar hun rekening courant condities voor debet- en creditstanden en naar de tariferingskosten voor diverse producten bij een vooraf aangegeven verwacht aantal transacties. Daarnaast waren kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van het Electronic Banking pakket belangrijk gunningscriteria. Alle drie banken hebben een offerte ingediend.

 

Trefwoorden: Tags:  
 

 Content Query