Veldhoven bankiert weer bij BNG Bank

  • update:  
  • Decentrale overheden
Gemeente Veldhoven heeft na een aanbestedingsprocedure voor bancaire diensten besloten BNG Bank te kiezen als huisbank, na verscheidene jaren met plaatselijke banken te hebben gewerkt. Per 1 maart bankiert Veldhoven weer bij BNG Bank.

Inhoudsopgave

Contents

No
alt text
Burgemeester Jack Mikkers met Lonneke de Waal van BNG Bank (midden) en Tinie Bogers van de gemeente Veldhoven.
 

Bizob, het inkoopbureau voor 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant, heeft de procedure begeleid. Samen met de medewerkers van de afdeling Financiën van de gemeente zijn zij tot de conclusie gekomen dat de prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met het efficiënter kunnen inrichten van het betalingsverkeer,  van BNG Bank de beste kansen voor de gemeente Veldhoven biedt. De ondersteuning en de kennisvoorsprong op het gebied van overheidsfinanciën van het accountmanagement is daarbij absoluut een pre.

"Momenteel wordt er druk gewerkt aan de omzetting van het betalingsverkeer naar BNG Bank, omdat wij graag de belastinginkomsten van 2015 meteen op de BNG-rekening willen ontvangen," aldus Tinie Bogers, adviseur Financiën en Control van de gemeente Veldhoven. "Wij konden daarbij gebruik maken van de ondersteuning en adviezen van een betalingsverkeerdeskundige van de bank, die meteen ook onze gebruikers van de diverse afdelingen heeft opgeleid. In zeer korte tijd is de hele omzetting gerealiseerd."

Trefwoorden: Tags: BTV
 

 Content Query