Wanneer kan ik inloggen op het nieuwe systeem?

Anders dan de afgelopen jaren het geval is geweest, wordt de nieuwe versie niet in één keer beschikbaar gesteld voor alle klanten. De migratie vindt plaats per klant en per rekeningstelsel. De migratieperiode loopt van januari tot begin juni 2016. 

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Mail Klantenservice

Binnen uw organisatie ontvangt de lokale applicatiebeheer en/of de contactpersoon BTV een mail van klantenservice@bngbank.nl met daarin een vastgestelde migratiedatum. De mail wordt uiterlijk een maand voor de migratiedatum verzonden.

Oud en nieuw

BNG Bank streeft ernaar relaties op dezelfde migratiedatum te combineren, indien ze toegang hebben tot dezelfde rekeningen. Het kan echter voorkomen dat u voor de ene rekening dient in te loggen in de nieuwe versie terwijl een andere rekening vooralsnog in de oude omgeving te benaderen is.

Migratiedatum

Op de migratiedatum is het niet mogelijk in te loggen tussen 07.00 uur en uiterlijk 10.00 uur. Op dat moment vindt de rekeningconversie plaats naar de nieuwe omgeving. Zodra de rekeningen zijn overgebracht, worden de gebruikersaccounts vrijgegeven en kunt u inloggen in de nieuwe omgeving.

Voorbereiding

U dient vooraf ervoor te zorgen dat de werkplekken zijn voorzien van de nieuwe plug-in BNGsign. Raadpleeg "systeeminstellingen nieuwe versie BNG Betalingsverkeer" voor meer informatie.   

Trefwoorden: Tags: nieuwe versie BNG Betalingsverkeer
 

 Content Query