Faillissement SecurCash Nederland B.V.

  • update:  
  •  

Op 7 januari 2019 is alsnog het faillissement van SecurCash Nederland B.V. en SecurCash Geldverwerking B.V. door de Rechtbank Den Haag uitgesproken.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

SecurCash zal tot uiterlijk 31 januari 2019 haar diensten blijven aanbieden. Overeenkomsten Contant geld rechtstreeks met SecurCash of via BNG Bank worden dan automatisch beeindigd.
 

Alternatief voor klanten BNG Bank

Als alternatief voor de huidige dienstverlening heeft BNG Bank afspraken gemaakt met G4S Cash Solutions (G4S), een ervaren waarde transporteur en geldverwerker in Nederland, waardoor u tijdig een nieuwe transport- en geldverwerkingsovereenkomst met hen kunt afsluiten en transportafspraken kunt maken. In de nieuwe constructie met G4S, is BNG Bank geen contractpartij meer. U sluit uitsluitend een overeenkomst met G4S, zowel voor het transport als de geldverwerking. Tevens bestelt u geld rechtstreeks bij G4S en ontvangt u ook van hen een factuur. De tarieven zijn vergelijkbaar met de huidige tarieven van BNG Bank.
 
Op onze webpagina 'Contant geld dienstverlening van G4S' vindt u meer informatie over de dienstverlening van G4S en de aanmeldprocedure.
 
Trefwoorden: Tags:  
Yes

 Content Query