UPDATE: Faillissement SecurCash Nederland B.V.

  • update:  
  •  

Op 7 januari 2019 is alsnog het faillissement van SecurCash Nederland B.V. en SecurCash Geldverwerking B.V. door de Rechtbank Den Haag uitgesproken.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

SecurCash zal tot uiterlijk 31 januari 2019 haar diensten blijven aanbieden. Overeenkomsten Contant geld rechtstreeks met SecurCash of via BNG Bank worden dan automatisch beëindigd.
 

LAATSTE STAND VAN ZAKEN (22 JANUARI 2019)

  • 28 januari 2019 is de laatste dag waarop u contant geld kunt bestellen bij SecurCash;
  • Deze bestellingen worden alleen verwerkt indien u ervoor zorgt dat de tegenwaarde uiterlijk op 28 januari is overgemaakt op rekening NL93RABO0100905250;
  • 31 januari 2019 is de laatste dag waarop er zal worden gereden;
  • Op basis van een eenzijdige planning zal SecurCash, indien zij nog zaken van u onder zich houden (zoals sleutels, kluizen, cassettes, codes, etc.), een overdracht voor u inplannen waarover u later wordt geïnformeerd. De curatoren wijzen erop dat de curatoren voor dergelijke werkzaamheden in februari extra kosten in rekening zullen brengen.
  • indien u de tijdelijke dienstverlening wilt beëindigen voor het einde van de maand, kan dat ook uitsluitend per mail via verkoop@securcash.nl.

Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot klant@securcash.nl of het call center onder 030-6356193.  

Alternatief voor klanten BNG Bank

Als alternatief voor de huidige dienstverlening heeft BNG Bank afspraken gemaakt met G4S Cash Solutions (G4S), een ervaren waarde transporteur en geldverwerker in Nederland, waardoor u tijdig een nieuwe transport- en geldverwerkingsovereenkomst met hen kunt afsluiten en transportafspraken kunt maken. In de nieuwe constructie met G4S, is BNG Bank geen contractpartij meer. U sluit uitsluitend een overeenkomst met G4S, zowel voor het transport als de geldverwerking. Tevens bestelt u geld rechtstreeks bij G4S en ontvangt u ook van hen een factuur. De tarieven zijn vergelijkbaar met de huidige tarieven van BNG Bank.
 
Op onze webpagina 'Contant geld dienstverlening van G4S' vindt u meer informatie over de dienstverlening van G4S en de aanmeldprocedure.
 
Trefwoorden: Tags:  
Yes

 Content Query