Reinier de Graaf krijgt modern medisch centrum mede dankzij BNG Bank

  • update:  
  • Zorg
De Reinier de Graaf Groep is een algemeen ziekenhuis met topklinische zorg op vier locaties: Delft, Voorburg, Den Haag en Naaldwijk. Ruim 190 medisch specialisten en 2500 medewerkers leveren zorg in een gebied waar ruim 300.000 mensen wonen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Financiering

Medio 2012 tekenden het Reinier de Graaf ziekenhuis, Bouwcombinatie Reinier de Graaf vof, BNG Bank, Rabobank en ING de overeenkomst voor nieuwbouw. De banken verstrekken de benodigde langlopende financiering en het werkkapitaal van EUR 250 miljoen. BNG Bank participeert voor EUR 70 miljoen in het langlopende deel. In de tijd, waarin de beschikbaarheid van financieringsmiddelen niet meer vanzelfsprekend was, bleef BNG Bank goede, realistische business cases zoals deze financieren.

Nieuwbouw in Delft 

De lening is voor de nieuwbouw van een modern medisch centrum van ruim 56.000 m2. Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen, die horizontaal verbonden worden door een centrale as. In het interieur zijn veel elementen uit de stad Delft en het Westland zichtbaar. Eind 2015 werd het in gebruik genomen.

(foto: EGM architecten)

voor een duurzaam Nederland

Duurzaamheid in het belang van mens, markt en milieu is een belangrijk element in de missie van BNG Bank en krijgt aan beide kanten van de balans vorm en inhoud. Onze duurzame initiatieven komen voort uit het streven naar een duurzaam evenwicht tussen klanten, aandeelhouders en medewerkers.

Trefwoorden: Tags: Zorg
 

 Content Query