BNG Bank draagt Petri Hofsté voor als lid RvC

  • update:  
  •  
De Raad van Commissarissen van BNG Bank zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 22 april 2013 voorstellen mevrouw Petri Hofsté te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Mevrouw drs. P.H.M. Hofsté (1961) is sinds 1 februari 2013 lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial & Risk Officer van APG Groep N.V. Van 2010 tot 2012 was zij divisiedirecteur Toezicht banken bij De Nederlandsche Bank. Daarvoor werkte zij vanaf 2006 in verschillende functies bij ABN AMRO Holding N.V. en bij RBS N.V., het laatst als Chief Financial Officer van RBS N.V. Na de afronding van haar studie Economische Wetenschappen en de postdoctorale accountantsopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam was zij tot 2005 werkzaam bij KPMG Accountants N.V., vanaf 1997 als partner.

In haar respectievelijke functies en als lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving en verschillende IASB-commissies heeft zij uitgebreide kennis van en ervaring met de International Financial Reporting Standards (IFRS) opgedaan.

Trefwoorden: Tags: Raad van Commissarissen
 

 Content Query