Medewerker Backoffice (Fulltime)

  • update:  
  •  
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die aan het begin van zijn/haar carrière staat, om het team van de Backoffice van Treasury & Capital Markets te komen versterken!

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

BNG Bank biedt voor de publieke sector financiële diensten op maat zoals kredietverlening, betalingsverkeer, advisering, elektronisch bankieren en beleggen. Daarnaast neemt de bank deel aan diverse projecten van publiek-private samenwerking (PPS). BNG Bank en haar dochters hebben circa 300 medewerkers die voortdurend aan verdere verfijning van de financiële dienstverlening werken.

Belangrijke marktsegmenten voor BNG Bank zijn de publieke sector, wonen, zorg, onderwijs, nutsbedrijven en infrastructuur, waarbij duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en een warme sfeer. BNG Bank heeft ontwikkeling en ontplooiing hoog in het vaandel staan. Bij goed functioneren biedt BNG Bank daarom doorgroeimogelijkheden.

De afdeling Backoffice heeft 8 medewerkers en behandelt alle financiële transacties die zijn afgesloten op de afdeling Treasury en Capital Markets.

De Backoffice is daarom de ideale start om en in een korte tijd een goed overzicht te krijgen hoe een bank functioneert en daaraan een aantoonbare bijdrage te leveren. Daarnaast zal je kennis maken met een breed scala aan financiële producten en wordt je inbreng in het verbeteren van bestaande processen zeer op prijs gesteld. Je zal beginnen met het afhandelen van de op de dealingroom afgesloten transacties, collateral beheer en het monitoren ratings van financiële instellingen en CDD werkzaamheden. Na verloop van tijd zal je diverse andere werkzaamheden gaan krijgen.

Welke kennis en ervaring is vereist

  • Je bent net afgestudeerd en beschikt dus over een diploma HBO Financial Services Management, MER of vergelijkbaar;
  • Je bent klantgericht, zorgvuldig en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

interesse?

Heb je interesse deze functie? Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae voor 15 november 2018 naar pz@bngbank.nl t.a.v. Carlijn Toet.

vragen?

Heb je vragen over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carlijn Toet via telefoonnummer 070 3750 463.

De pre-employmentscreening is standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Tags: Vacature
Yes

 Content Query