Aanmelden nieuwe gebruiker BNG Betalingsverkeer

Wilt u een gebruiker aan- of afmelden voor BNG Betalingsverkeer of een actie ondernemen betreffende een digipass? Doorloop dan een van de onderstaande procedures. Let op: maak alleen gebruik van de formulieren op deze website. Oude formulieren worden niet in behandeling genomen.

Inhoudsopgave

Contents

No

Het onderstaande formulier moet u digitaal invullen. U dient te beschikken over Acrobat V.7 of hoger.

Aanmelden nieuwe gebruiker BNG Betalingsverkeer

Vul onderstaand formulier in (optie 'Aanmelden nieuwe gebruiker'), druk af, voorzie deze van de handtekeningen van de gebruiker, de rechtsgeldige vertegenwoordiger en u als Klantbeheerder. Verstuur dit formulier naar het op het formulier opgegeven postadres.

Afhandeling

Na ontvangst van de digipass en pinmailer door de gebruiker zet u als Klantbeheerder de digipass binnen BNG Betalingsverkeer actief.

Vul in het formulier digipass de keuze 'Ontvangstbevestiging' in.

Druk af, onderteken dit formulier als Klantbeheerder samen met de gebruiker en verstuur deze vanaf het mailadres van de gebruiker naar: klantenservice@bngbank.nl.

Afdeling Klantenservice zal, na controle van de handtekeningen, de digipass definitief actief zetten en de gebruiker met een reply op de ontvangen mail hiervan op de hoogte stellen.​

Overige digipass acties

Voor het deblokkeren, resetten en het aanvragen van vervangende digipassen, kunt eveneens gebruik maken van bovenstaand formulier digipass.

Voor meer informatie, ga naar gebruik en voorwaarden digipass.

Trefwoorden: Tags: Betalingsverkeer
 

 Content Query