In ontwikkeling

De volgende diensten zijn momenteel in onderzoek of in ontwikkeling. Deze diensten worden deels zelf en deels in samenwerking met partners ontwikkeld.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​betaalverzoekendienst

Momenteel onderzoeken wij samen met onze deelnemening Data B of de betaalverzoekendienst van Data B geïntegreerd kan worden in ons nieuwe portaal Mijn BNG Bank. Hiermee wordt het mogelijk om in bulk of individueel betaalverzoeken te versturen via bijvoorbeeld e-mail of SMS. De ontvanger van het betaalverzoek kan vervolgens betalen met iDEAL.

overzicht van uw individuele pin-betalingen via PORTAAL

In samenwerking met equensWorldline introduceren wij eind juni een nieuw portaal waarin u een overzicht vindt van al uw pintransacties. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de aansluiting te maken tussen uw betaalautomaten en de (gecomprimeerde) bijschrijvingen.

open banking

Samen met diverse ERP leveranciers zijn wij in gesprek om de PSD2 API ook te gebruiken om ons systeem rechtstreeks te koppelen met uw ERP-systeem. Hiermee staan uw afschriften al klaar als u 's ochtends binnenkomt en worden betaalopdrachten direct in ons systeem klaargezet om te tekenen. 

digitale facturering

Eind dit jaar willen wij alle facturen digitaal via Mijn BNG Bank verstrekken. Naast een leesbare PDF-versie onderzoeken wij ook de mogelijkheid om de factuur in UBL-formaat ter beschikking te stellen. 

Trefwoorden: Tags:  
Yes

 Content Query