Pinnen en creditcard acceptatie

Via BNG Bank kunt u pinbetalingen en (indirect) creditcardbetalingen accepteren en efficiënt laten verwerken op uw rekening-courant. Voor de kleine betalingen is contactloos pinnen via de pas of mobiel uitermate geschikt.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Voordelen

  • Snelle en efficiënte verwerking
  • Veilig voor uw medewerkers
  • Gemakkelijk voor uw klanten
  • Minder fraudegevoelig dan contante betalingen

Pinnen

Pinnen (Maestro of VPAY) is geschikt voor kleinere en grotere betalingen. Voor kleinere betalingen in de segmenten Parkeren, Catering en Vending is contactloos zeer geschikt. Vrijwel iedereen in Nederland beschikt over een contactloze bankpas met Pin. Consumenten maken graag gebruik van deze elektronische betaalmethode, al was het alleen maar omdat ze niet langer met grote bedragen in hun portemonnee over straat hoeven. Vanaf 1 januari 2020 moet elke betaalautomaat contactloos pinnen accepteren.

pinnen met de mobiel

Diverse banken hebben inmiddels contactloos pinnen op de mobiele telefoon. Tot voor kort kon dit uitsluitend met Android telefoons. Sinds juni 2019 is ING Bank gestart met Apple pay. Voor de acceptatie van mobiel pinnen hoeven er geen aanvullende acties worden gedaan.

Creditcard

Als u regelmatig bedragen van buitenlandse bezoekers of toeristen int of veel betalingen op internet ondersteunt, raden wij u aan ook betalingen met creditcards te accepteren. Dit kan zowel op een betaalautomaat zijn als in een internetkassa die is gekoppeld aan uw website. BNG Bank ondersteunt het accepteren van creditcards niet in eigen beheer maar wij hebben raamafspraken gemaakt met Worldline (voorheen Paysquare). U kunt via het aanmeldformulier Worldline een creditcardovereenkomst rechtstreeks bij Wordline afsluiten.

Trefwoorden: Tags:  
 

 Content Query