Pinnen en creditcard acceptatie

Via BNG Bank kunt u pinbetalingen en (indirect) creditcardbetalingen accepteren en efficiënt laten verwerken op uw rekening-courant. Voor de kleine betalingen is contactloos Pin via de pas of mobiel uitermate geschikt. Voor parkeren bestaat de speciale variant Dip&Go waarmee op straat zonder pincode kan worden gepind.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Voordelen

  • Snelle en efficiënte verwerking
  • Veilig voor uw medewerkers
  • Gemakkelijk voor uw klanten
  • Minder fraudegevoelig dan contante betalingen

Pinnen

Pinnen (Maestro of VPAY) is geschikt voor kleinere en grotere betalingen. Voor kleinere betalingen in de segmenten Parkeren, catering en Vending zijn de varianten Dip&Go en contactloos zeer geschikt.

Voor grote en kleine bedragen is de Pin het aangewezen betaalmiddel aan de balie. Vrijwel iedereen in Nederland beschikt over een contactloze bankpas met Pin. Ook ondersteunen diverse banken inmiddels contactloos Pin op de mobiele telefoon. Klanten maken graag gebruik van deze elektronische betaalmethode, al was het alleen maar omdat ze niet langer met grote bedragen in hun portemonnee over straat hoeven. Vanaf 1 januari 2020 moet elke betaalautomaat contactloos Pin accepteren.

Creditcard

Als u regelmatig bedragen van buitenlandse bezoekers of toeristen int of veel betalingen op internet ondersteunt, raden wij u aan ook betalingen met creditcards te accepteren. Dit kan zowel op een betaalautomaat zijn als in een internetkassa die is gekoppeld aan uw website. BNG Bank ondersteunt het accepteren van creditcards niet in eigen beheer maar wij hebben raamafspraken gemaakt met Paysquare. U kunt via het aanmeldformulier Paysquare een creditcardovereenkomst rechtstreeks bij Paysquare afsluiten.

Trefwoorden: Tags:  
 

 Content Query