Uitreiking BNG Bank Lang Leve Kunstprijs 2018

  • update:  
  •  
Doetinchem, Deventer, Emmen, Groningen (stad en provincie) en Utrecht doen mee aan het programma Age Friendly Cultural Cities 2017 - 2018. Gedurende twee jaar werken zij met gemeenten en culturele instellingen aan het verduurzamen van cultuurparticipatie door ouderen. Aan dit programma is de BNG Bank Lang Leve Kunstprijs 2018 verbonden. Op 8 oktober 2018 is de uitreiking.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Samenwerking tussen cultuur, zorg en welzijn en bouwen aan een stevig lokaal netwerk staan centraal. Een vijfkoppige jury, onder leiding van Hedy d'Ancona, heeft alle steden bezocht en maakt de winnaar bekend. De winnende stad ontvangt tijdens de slotmanifestatie de BNG Bank Lang Leve Kunstprijs, ter waarde van € 20.000,-.

Het programma

De prijs wordt op 8 oktober 2018 in Schouwburg Odeon in Zwolle uitgereikt. Jetty Mathurin, als 65-plusser een ervaringsdeskundige, presenteert de middag. Ze stelt alle Age Friendly Cultural Cities en hun initiatiefnemers voor. Inspirerende TED-talks gaan in op verschillende thema's: beeldvorming over ouderen, het bereiken van kwetsbare ouderen en de bijzondere aanpak van kunstenaars. Daarnaast wordt kennis gemaakt met actieve deelnemers uit de vijf steden.

​Wat​Slotmanifestatie Age Friendly Cultural Cities 2017 - 2018
​WaarSchouwburg Odeon, Zwolle​
​Wanneer​8 oktober 2018
​Tijd​13.30 - 17.00 uur (inloop 13.00 uur, na afloop netwerkborrel)

Aanmelden

Tot 3 september 2018 kunt u zich aanmelden voor de Slotmanifestatie Age Friendly Cultural Cities.

Trefwoorden: Tags: Cultuur
Yes

 Content Query