Campus Little Manhattan, Amsterdam

  • update:  
  • Wonen
Vlakbij station Lelylaan in Amsterdam bouwden studentenhuisvester DUWO en International Campus (IC) een groot studentencomplex, dat voor de start van het nieuwe studiejaar is opgeleverd.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

DUWO verhuurt en beheert de studentenwoningen op de campus genaamd 'Little Manhattan'. In totaal zijn er 869 zelfstandige wooneenheden gebouwd, waarvan 590 studentenkamers en 279 studio's voor young professionals; pas afgestudeerden aan de basis van hun carrière.

Acountmanager Chantal Putker kijkt uit over de campus. Chantal Putker van BNG Bank kijkt uit over de campus. FOto: THijs WOlzak.

De kamers liggen in een U-vormige onderbouw en twee woontorens van 19 en 23 verdiepingen hoog. Op de campus zijn ook verschillende gemeenschappelijke ruimten zoals wasruimten, fietsenstallingen en diverse commerciële ruimten. De 590 studentenkamers zijn 22 tot 37 m2 groot en hebben een kale huurprijs van EUR 390 tot 450. Alle woningen hebben een eigen entree, keuken, badkamer en woon-/slaapkamer. 

Voor een duurzaam Nederland

BNG Bank is betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Wij stellen de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Onze klanten zijn (decentrale) overheden en instellingen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, energie en infrastructuur.

Trefwoorden: Tags: Wonen
Yes

 Content Query