Aangenaam oud worden in de Leyhoeve

  • update:  
  • Zorg
Het landelijk gelegen zorgwooncomplex de Leyhoeve aan de rand van Tilburg biedt hoogwaardig wooncomfort in combinatie met service op hoog niveau. De bezoeker waant zich bij binnenkomst in een hotellobby. Het complex bestaat uit tweehonderd appartementen en 85 zorgsuites, maar ook een inpandig restaurant en wellnessfaciliteiten.

Inhoudsopgave

Contents

No
'Samen aangenaam oud worden' blijkt geen loze kreet. Bij binnenkomst in De Leyhoeve wordt de bezoeker verrast door een zeer bijzondere setting. Stijl en huiselijkheid vloeien samen in de entree. De brasserie, die aansluit op een bar die in Hilton niet misstaat, is een ontmoetingspunt pur sang. Het personeel, gekleed in zwart/wit, onderstreept de stijl die De Leyhoeve nastreeft.

Het complex bestaat uit riante, goed betaalbare woningen. Het heeft inpandig een smaakmakend restaurant, een knusse brasserie, een gezellig bruin café, een terras op de ochtendzon, een terras met uitzicht op het Leijpark, een winkel, een kapsalon, een pedicure en een kinderdagverblijf. Het heeft een zwembad met daarbij wellnessfaciliteiten in de vorm van een sauna, zoutgrot en hamman. Ook is er een eigen parkeergarage en een buitenparkeerplaats, met voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Indien een bewoner daar behoefte aan heeft, wordt er 24 uur en 7 dagen per week zorg geboden. De Leyhoeve licht nabij het centrum van Tilburg en dichtbij het Elisabeth ziekenhuis.

De Leyhoeve voorkant gebouw

Voor een duurzaam Nederland

BNG Bank is betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Wij stellen de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Onze klanten zijn (decentrale) overheden en instellingen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, energie en infrastructuur.

Trefwoorden: Tags: Zorg
Yes

 Content Query