Huisvesting voor ROC Noorderpoort in Groningen

  • update:  
  • Kwaliteitsonderwijs (SDG 4)
Noorderpoort is een Regionaal Opleidingscentrum in Noord Nederland. De school heeft de afgelopen jaren diverse schoolgebouwen vernieuwd en gebouwd in en om Groningen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Noorderpoort verenigt 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor 'klein'. Noorderpoort heeft overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

BNG Bank financierde circa 43 miljoen euro voor diverse verbouw- en nieuwbouwwerkzaamheden aan schoolgebouwen in en om Groningen.

ROC Noorderpoort Noorderpoort Automotive & Logistiek is het opleidingscentrum voor Automotive. Het hypermoderne nieuwe schoolgebouw staat daarom midden op de autoboulevard in Groningen.

GEDREVEN DOOR MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

BNG Bank is van en voor de publieke sector. Alles wat we doen staat in het teken van het maken van maatschappelijke impact. We voeren hierover het gesprek met onze klanten. We maken op basis daarvan keuzes. Bij ons draait het niet om winst, maar om maatschappelijke impact. Dat is onze drijfveer.


Trefwoorden: Tags: Onderwijs
Yes

 Content Query