Huisvesting voor ROC Noorderpoort in Groningen

  • update:  
  • Onderwijs
Noorderpoort is een Regionaal Opleidingscentrum in Noord Nederland. De school heeft de afgelopen jaren diverse schoolgebouwen vernieuwd en gebouwd in en om Groningen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Noorderpoort verenigt 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor 'klein'. Noorderpoort heeft overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

BNG Bank financierde circa 43 miljoen euro voor diverse verbouw- en nieuwbouwwerkzaamheden aan schoolgebouwen in en om Groningen.

ROC Noorderpoort Noorderpoort Automotive & Logistiek is het opleidingscentrum voor Automotive. Het hypermoderne nieuwe schoolgebouw staat daarom midden op de autoboulevard in Groningen.

Voor een duurzaam Nederland

BNG Bank is betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Wij stellen de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Onze klanten zijn (decentrale) overheden en instellingen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, energie en infrastructuur.

Trefwoorden: Tags: Onderwijs
Yes

 Content Query