Huisvesting voor ROC Noorderpoort in Groningen

  • update:  
  • Onderwijs
Noorderpoort is een Regionaal Opleidingscentrum in Noord Nederland. De school heeft de afgelopen jaren diverse schoolgebouwen vernieuwd en gebouwd in en om Groningen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Noorderpoort verenigt 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. Noorderpoort heeft overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

BNG Bank financierde circa 43 miljoen euro voor diverse verbouw- en nieuwbouwwerkzaamheden aan schoolgebouwen in en om Groningen.

Noorderpoort Automotive & Logistiek is het opleidingscentrum voor Automotive. Het hypermoderne nieuwe schoolgebouw staat daarom midden op de autoboulevard in Groningen.

voor een duurzaam Nederland

Duurzaamheid in het belang van mens, markt en milieu is een belangrijk element in de missie van BNG Bank en krijgt aan beide kanten van de balans vorm en inhoud. Onze duurzame initiatieven komen voort uit het streven naar een duurzaam evenwicht tussen klanten, aandeelhouders en medewerkers.

Trefwoorden: Tags: Onderwijs
Yes

 Content Query