Bouw Dijckerwaal ’s-Gravenzande gestart

  • update:  
  •  
Maandag 18 april hebben wethouders Duijvestijn en Weverling van de gemeente Westland, samen met ABB en ONW en in het bijzijn van de toekomstig bewoners van fase 1 en
fase 2 en andere betrokkenen van het project Dijckerwaal, de officiële paal geslagen van het nieuwbouwproject. De feestelijke handeling werd onder grote belangstelling verricht. Naar verwachting worden de eerste woningen van de in totaal 107 woningen in september van dit jaar opgeleverd.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Met de woningen in Dijckerwaal is een start gemaakt met de ontwikkeling van Waelpark, waar ONW (Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland) circa 1200 woningen tot ontwikkeling zal brengen.  

Wethouder Duijvestijn gaf aan dat het voor hem lang geleden was dat er zoveel kopers waren bij een feestelijke starthandeling van een nieuwbouwproject."Ik vind het geweldig om te zien dat zovelen, ook jonge mensen, de stap hebben gezet om een nieuwe woning te kopen. U toont aan dat u vertrouwen heeft en dat u wilt wonen in een prachtige nieuwe woonwijk." 

alt text
Eerste paal heien nieuwbouwproject Dijckerwaal, (foto: hierry schut)

Plan Dijckerwaal

Het plan omvat in totaal 143 grondgebonden woningen. Een uniek project door een zeer gevarieerd woningaanbod, met negen verschillende woningtypen in uiteenlopende afmetingen en prijsklassen. Dijckerwaal biedt daarmee voor elk wat wils.

Alle woningen in fase 1 en fase 2 zijn verkocht. Fase 3 is in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van deze fase in het vierde kwartaal van dit jaar. De verschillende deelfasen van nieuwbouwproject Dijckerwaal maken deel uit van Waelpark.

Kenmerkend voor Waelpark is het groene karakter onder andere door de ecologische zone die dwars door het toekomstige woongebied zal lopen en onderdeel is van de Poelzone.

 

Trefwoorden: Tags: bouw
 

 Content Query