Bouw van huurwoningen in Warandepark Rijsbergen gestart

  • update:  
  •  
Op 11 mei heeft Johan de Beer, wethouder gemeente Zundert, de eerste officiële steen gelegd als start voor de bouw van de huurwoningen in Warandepark Rijsbergen. In dit nieuwbouwproject realiseert Thuisvester met haar partners MaasJacobs en BNG Gebiedsontwikkeling in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fasen.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Fase 1 bestaat uit 7 huurwoningen, 9 huurappartementen, 15 kavels, 4 hoekwoningen (koop) en 12 twee-onder-éénkapwoningen (koop). De eerste twee-onder-een-kapwoningen en enkele zelfbouwwoningen zijn bijna gereed voor oplevering. De bouw van de 16 huurwoningen en -appartementen gaat nu van start. Deze worden, volgens planning, in het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd. De Beer: "Juist met een mix van huur- en koopwoningen en bouwkavels krijg je een mooie wijk en dat komt de leefbaarheid ten goede". 

Eerste steenlegging

Ruim 50 toekomstige bewoners, relaties en partners waren aanwezig bij de steenlegging. Na de korte toespraken van de samenwerkende partners en de wethouder is de steen in een speciaal tijdelijk muurtje gelegd. Zodra de huurappartementen worden gemetseld, krijgt de steen een mooie plek in het metselwerk.

 

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
 

 Content Query