Bouwactiviteiten op bedrijvenpark Pannenweg

  • update:  
  •  
Op bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert zijn de komende tijd de nodige bouwactiviteiten te verwachten. De bedrijven VDL Kunststoffen, Herpertz en Ketelaers Constructie starten nog dit jaar met de bouw van hun bedrijfspanden. Ook het bedrijf ARRK SPG (hoofdactiviteit het leveren van prototype en voorserie delen voor de automobielindustrie) uit Weert vestigt zich op bedrijvenpark Pannenweg.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Eigendom 

Het bedrijf ARRK SPG uit Weert bouwt in de loop van 2017 een nieuw bedrijfsgebouw aan de Titaniumstraat op bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert. Op 28 september 2016 werd de kavel van 6.135 m² definitief eigendom van ARRK SPG. Ontwikkelingsbedrijf Pannenweg (OBP) en de gemeente Nederweert zijn verheugd dit bedrijf te mogen verwelkomen.

Nederweert wereldwijd

Volgens directeur Patrick Kok is ARRK SPG een moderne en kwaliteitsgerichte onderneming met een enorme drive om te blijven innoveren. Het bedrijf speelt een belangrijke rol als ontwikkelingspartner voor de automotive industrie met de focus op kunststoffen. "Het is mooi om te zien dat ook een gemeente als Nederweert de kans krijgt om een bedrijf te faciliteren dat concreet betrokken is bij de ontwikkeling van nieuwe automodellen voor vrijwel alle premium autofabrikanten," aldus Kok. Kortom een mooie aanwinst voor Pannenweg.

De schop in de grond

Op Bedrijvenpark Pannenweg vinden dit jaar nog de nodige bouwwerkzaamheden plaats. VDL Kunststoffen (langs de autosnelweg A2), Herpertz en Ketelaers constructie starten met de bouw van hun bedrijfspanden. Verder zijn er concrete gesprekken met drie nieuwe bedrijven die zich willen vestigen op de Pannenweg. Kortom, veel economische activiteiten in Nederweert.

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query