Eerste paal geslagen voor Bulders en randweg Heeze

  • update:  
  •  
Op woensdag 14 maart vond de officiële start plaats van de nieuwe woonwijk De Bulders en de randweg Heeze. Nabij de bouwborden op de hoek Muggenberg-Oudemolen in Heeze was het voltallige college van B&W aanwezig, een gedeelte van de huidige gemeenteraadsleden en de bestuurders van de samenwerkingspartner BNG Gebiedsontwikkeling. Om daar gezamenlijk “aan de slag” te gaan met het uitzetten van de weg en werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het gebied.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Met oranje hesjes en een gele helm op trokken de drie wethouders te velde terwijl burgemeester Paul Verhoeven door de richtmiddelen instrueerde waar het eerste piketpaaltje moest worden geslagen. De bouw van de wijk en de aanleg van de langgekoesterde randweg Heeze zal niet lang meer op zich laten wachten. Een mijlpaal werd woensdagmiddag bereikt!

De komende jaren transformeert het Brabantse landschap in een nieuwe woonwijk met daarbij de randweg als ontsluiting voor het (vracht)verkeer. Na de officiële plichtplegingen werd er een toost uitgebracht op het prestigieuze project waar jaren aan voorbereidende werkzaamheden en uren in zitten. Wil je meer weten over de Bulders neem dan een kijkje op de website www.wonenindebulders.nl.  

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query