Feestelijke handeling op bouwplaats van ABB Bouwgroep

  • update:  
  •  
ABB Bouwgroep, ontwikkelaar en bouwer, uit Sliedrecht is gestart met de bouw van de 4e fase van het project Dijckerwaal te ‘s-Gravenzande.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​In 2015 is ABB gestart met de verkoop van de eerste fase van Dijckerwaal. Binnen 1,5 jaar zijn alle 143 woningen verkocht! Na deze succesvolle verkoop en bouw van de voorgaande drie fases is op 12 februari jl. de bouw van fase 4 officieel gestart. Wethouder Duijvestijn legde, onder toeziend oog van de kopers, een ribbenvloerelement op de fundering. Na de feestelijke handeling werd er geproost op een goed verloop van het project.

Wethouder Duijvestein: “Aan de ontwikkeling en bouw van dit project is een lange periode vooraf ge-gaan. Veel ontwerpplannen zijn de revue gepasseerd. Wat zijn we vanuit de gemeente blij met deze nieuwe woonwijk. Het is een aanwinst voor gemeente Westland. Tevens is het nog maar het begin van het nieuwe plan Waelpark. Voor nu wens ik ABB succes met de bouw van de woningen en de kopers alvast veel woonplezier.”

Project Dijckerwaal

ABB heeft in 2014 met grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) een contract getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 143 woningen. Jan Dekker: “Dat het een uniek project was, hadden we wel verwacht. Dat de verkoop zo snel is gegaan, laat zien dat het Westland een gewilde omgeving is om te wonen. We zijn verheugd dat we de woningen aan een diverse doelgroep hebben verkocht. Zowel starters als doorstromers vonden hier hun droomwoning.

De samenwerking met ONW hebben we als waardevol ervaren. Het is fijn om met een bedrijf samen te werken die dezelfde taal spreekt als wij. Gezamenlijk hebben wij van Dijckerwaal een mooie woonwijk gemaakt. Een woonwijk om trots op te zijn!”

 

alt text
Foto's ABB Bouwgroep
 
alt text

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query