G.W. Damen Trucks B.V. uit Nijmegen verhuist naar bedrijvenpark Laarakker

  • update:  
  •  
Het Nijmeegse bedrijf G.W. Damen Trucks verhuist naar bedrijvenpark Laarakker in Haps. Recent werd door directeur/eigenaar Gerrit Damen en Olaf de Croon, directeur Bedrijvenpark Laarakker, de koopovereenkomst ondertekend. G.W.Damen Trucks is een wereldwijd  opererende handelsonderneming in de inkoop en verkoop van gebruikte bedrijfsvoertuigen, met name bouw gerelateerd.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Op Laarakker krijgt het bedrijf de kans haar groeiambities te verwezenlijken. Op een zichtlocatie aan de Oeffeltseweg wordt een modern bedrijfspand gebouwd met de mogelijkheid om het wagenpark op een mooie representatieve plek te presenteren. Directeur Gerrit Damen: "We hebben een keus gemaakt ons met name toe te leggen op relatief hoogwaardig materieel en wilden daarom een pand bouwen passend bij deze ambitie. Op bedrijvenpark Laarakker werd goed meegedacht over de mogelijkheden en vonden we een kavel met de gewenste uitstraling, prijs en bereikbaarheid."

G.W. Damen Trucks gaat op Laarakker een kantoor, bedrijfsterrein en werkplaats bouwen op een kavel van 5.000 m2. Het eerste ontwerp is positief ontvangen en er wordt achter de schermen al druk gewerkt om de bouw van het nieuwe pand zo spoedig mogelijk te kunnen realiseren. Al in de zomer van 2018, nog voordat het gebouw gereed is, wil Gerrit Damen al in Haps neerstrijken met de eerste trucks.

Weer een bedrijf dat kiest voor Laarakker

Bedrijvenpark Laarakker en de gemeente Cuijk zijn blij met de komst van dit nieuwe bedrijf. Wethouder Maarten Jilisen: "Het is goed om te zien dat er weer een nieuw bedrijf kiest voor de gemeente Cuijk als vestigingsplaats. Door de ligging van Laarakker direct aan de A73 blijkt het bedrijventerrein wederom een mooi alternatief voor ondernemers uit de regio Nijmegen die op hun huidige locatie niet verder kunnen groeien."

Directeur Bedrijvenpark Laarakker Olaf de Croon vult aan: "De komst van G.W. Damen Trucks is belangrijk voor de doorontwikkeling van ons bedrijventerrein. Het is een van onze doelstellingen om te kunnen voorzien in de groeikansen van ondernemers die op hun huidige plek vastlopen. Mooi dat dit met de komst van G.W. Damen Trucks weer is gelukt."

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query