Nieuwbouw bedrijfspand FS Solutions

  • update:  
  •  
Op het bedrijvenpark Zenkeldamshoek in de gemeente Hof van Twente realiseert FS Solutions een nieuw bedrijfspand. FS Solutions maakt met deze nieuwbouw een enorme stap voorwaarts in de ontwikkeling.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic
Het bedrijvenpark ligt aan de N347 en op 5 minuten van de A1. Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit 600 m2 kantoor en 1500 m2 werkplaats, magazijn en opslag. Medio juli 2018 is deze nieuwbouw gerealiseerd.

De keuze van FS Solutions voor vestigen in Goor

De groei van het bedrijf en de mogelijkheden in het huidige pand zijn redenen om te zoeken naar een ander bedrijfspand. In het huidige pand in Rijssen zijn de werkzaamheden verdeeld over 3 werkplaatsen. Dit werkt niet bevorderend voor gestructureerd, ergonomisch en accuraat verwerken van projecten en binnenkomende goederen. Bijkomend voordeel is dat meerdere medewerkers reeds woonachtig zijn in Goor.

Over FS Solutions

FS Solutions valt onder de branche industriële automatisering en is een turn key leverancier van transportsystemen. Deze systemen voor intern transport worden geleverd aan uiteenlopende industriële opdrachtgevers vnl. in Nederland, Luxemburg, België en Duitsland. 

FS Solutions is begonnen in december 2005 te Rijssen. Sinds het ontstaan is dit jonge dynamische bedrijf zich blijven ontwikkelen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met 24 medewerkers en vestigingen/samenwerkingsverbanden in België en Duitsland.

Opdrachtgever Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek

Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek is een samenwerkingsverband van gemeente Hof van Twente en BNG Gebiedsontwikkeling. BNG Gebiedsontwikkeling ondersteunt gemeenten onder meer bij risicodragende participatie bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query