Overeenkomst voor realisering plan Nieuwe Handelskade

  • update:  
  •  
In Oude-Tonge wordt op het braakliggende terrein aan de Handelskade een hoogwaardig woongebied ontwikkeld, plan Nieuwe Handelskade, met 14 levensloopbestendige koopappartementen en met 25 levensloopbestendige huurappartementen voor mensen met inkomens in het middensegment. Donderdagmiddag 21 december ondertekenden de betrokken partijen hiervoor de verkoopovereenkomst in het gemeentehuis te Middelharnis​.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Plan Nieuwe Handelskade maakt als deelproject onderdeel uit van Project Suijssenwaerde, dat een samenwerkingsverband is tussen BNG Gebiedsontwikkeling B.V. en de gemeente Goeree-Overflakkee. Wonen te midden van water, natuur, rust en ruimte, maar tegelijkertijd vlakbij het centrum van Oude-Tonge. Het vormt een mooie mix die, in combinatie met het planontwerp, het geheel tot een hoogwaardig woongebied maakt.

Tot Project Suijssenwaerde horen ook de deelprojecten Marinapark Oude-Tonge en Handelskade. Als vervolg op het inmiddels gerealiseerde deelproject Handelskade zal, eveneens parallel aan de haven van Oude-Tonge, medio volgend jaar de eerste fase van de Nieuwe Handelskade verrijzen. Het zijn de projectontwikkelaars Sustay Residential West en Den Langen & Van den Berg Vastgoed die hiervoor plannen hebben uitgewerkt. Sustay voor de huurwoningen en Den Langen & Van den Berg voor de koopwoningen. Als kopende partijen ondertekenden zij donderdagmiddag de koopovereenkomst en Project Suijssenwaerde als verkopende partij.


Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query