Project Suijssenwaerde krijgt kleur

  • update:  
  •  
​Ook het project Suijssenwaerde, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Goeree-Overflakkee en BNG Gebiedsontwikkeling,  profiteert van de aantrekkende economie.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

De verkoop en bouw van een modelwoning leidde tot een grote toename van het aantal belangstellenden, onder meer uit het buitenland (Duitsland). Dat heeft ertoe geleid dat in het eerste kwartaal 2017 5 kavels voor recreatiewoningen zijn verkocht.

Start bouw

Op één van de eilanden (eiland 5) zal de bouw van 4 recreatiewoningen in de week van 10 april 2017 starten. Inmiddels is het bouwterrein reeds ingericht. Dit betreft 3 recreatiewoningen van het type 2B en één van het type 2A in verschillende kleuren: baksteen Reno en sidings in de kleuren asgrijs, klei en zweedsrood. Naar verwachting worden de woningen eind september 2017 opgeleverd.

Er zijn op eiland 5 nog drie kavels in verkoop, die naar verwachting ook in 2017 verkocht zullen worden. Om het recreatiepark nog aantrekkelijker te maken zal de boothelling voor het park in het 2e kwartaal worden verbeterd en voor onbevoegden met een schuifpoort worden afgesloten.

alt text
Marinapark oude-Tonge
   
alt text
 

 

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query