Nuvita B.V. uit Venray verhuist naar Bedrijvenpark Laarakker

  • update:  
  •  
Het Venrayse bedrijf Nuvita, gespecialiseerd in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen, verhuist naar bedrijvenpark Laarakker in Haps. Op 11 juli zijn de contracten getekend door Henk van Dreumel, directeur Nuvita, wethouder Maarten Jilisen en Olaf de Croon, directeur Bedrijvenpark Laarakker. Nog dit najaar wordt gestart met de bouw.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Bedrijvenpark Laarakker biedt Nuvita veel groeimogelijkheden. Nuvita koopt een perceel van 1,9 hectare dat centraal op Laarakker Noord is gelegen. In eerste instantie wordt 1,3 hectare van het perceel in gebruik genomen. De overige ruimte wordt gebruikt voor toekomstige uitbreidingsplannen.

Nuvita-directeur Van Dreumel: "Veel kennis en ervaring over de producten en de markt waarin wij ons begeven is geconcentreerd in de omgeving van Nijmegen. Ook veel van onze huidige medewerkers wonen hier. Bij onze keuze voor een uitbreidingslocatie hebben we dus nadrukkelijk in deze regio gezocht, zodat we in onze bedrijfsgroei de kennis, expertise en arbeidsmarkt van de regio kunnen betrekken. Op Bedrijvenpark Laarakker kregen we daarnaast de kans om een mooie, centraal gelegen bouwlocatie aan te kopen, waarbij we ook nog volop uitbreidingsmogelijkheden richting toekomst hebben."

Met de komst van Nuvita is Bedrijvenpark Laarakker wederom een plek gebleken voor bedrijven die willen groeien. Directeur Olaf de Croon: "Het is goed om te zien dat ook bedrijven uit het zuiden van Nederland hun ambities in Haps kunnen waarmaken. Daarnaast is Nuvita een bedrijf in de foodsector wat mooi past bij de positionering van ons bedrijvenpark in de AgriFood regio."

Trefwoorden: Tags: Gebiedsontwikkeling
Yes

 Content Query