BNG Bank bij Beste Werkgevers 2015!

  • update:  
  •  
Op dinsdag 6 oktober 2015 zijn in Theater Amsterdam de Beste Werkgevers Awards van 2015 uitgereikt. In de categorie onder 1.000 medewerkers stond BNG Bank weer in de top 50. In de subcategorie financiële dienstverlening werden we tweede!

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​Vijftig organisaties in de categorie 1.000 of meer medewerkers en vijftig in de categorie minder dan 1.000 medewerkers maakten kans op de titel 'Beste Werkgever van Nederland'. BNG Bank werd 27e in de tweede categorie.

Beste Werkgevers

Het Beste Werkgeversonderzoek wordt jaarlijks door Effectory en Intermediair uitgevoerd. Doel: een objectief oordeel kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers ruim 300 werkgevers. 

Speerpunten personeelsbeleid 2015

Het afgelopen jaar stonden het toezicht vanuit de ECB en de toegenomen wet-en regelgeving centraal. Veel tijd en aandacht gaat uit naar ontwikkeling van vaardigheden, zoals vakkundige beheersing van het Engels en een management development programma.

Daarnaast houden BNG'ers hun kennis op peil met vakinhoudelijke trainingen. Wij hebben betrokken, bevlogen en vitale medewerkers. Het is goed om te zien dat BNG’ers zich gewaardeerd voelen en trots zijn op BNG Bank! 

Veel aandacht voor ontwikkeling

Bij BNG Bank werken ongeveer 300 mensen. Een compacte organisatie dus. Wij merken dat mensen graag bij ons werken omdat de bank zich inzet voor het maatschappelijk belang. Daarnaast vinden BNG'ers het goed dat er veel aandacht is voor hun ontwikkeling. Hier ligt dan ook de focus op in ons personeelsbeleid.

Trefwoorden: Tags:  
 

 Content Query