BNG Bank behoudt positie bij koplopers Transparantiebenchmark

  • update:  
  •  
BNG Bank is 18e geworden op de Transparantiebenchmark 2016. Dit is eind 2016 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Kristal in Den Haag.

Inhoudsopgave

Contents

No

​BNG Bank behaalde in 2015 ook de 18e plaats en handhaafde dus haar positie in de kopgroep van twintig bedrijven in de transparantiebenchmark.

Van 252 bedrijven werd de verslaggeving beoordeeld. BNG Bank heeft 186 van de 200 punten gescoord, zeven punten meer dan in 2015. Geen van de deelnemende organisaties wist het maximale aantal punten te scoren. De Kristal is de prijs voor onderscheidende maatschappelijke verslaggeving in Nederland, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Transparantiebenchmark

De jaarlijkse Transparantiebenchmark brengt de transparantie in maatschappelijke verslaggeving in beeld. Hierdoor biedt het ministerie van Economische Zaken inzicht in de wijze waarop Nederlandse bedrijven verslag doen van hun MVO-activiteiten. Men hanteert geen statische criteria; regelmatig worden deze aangepast aan de huidige actualiteit.

Trefwoorden: Tags: Transparantie; Duurzaam
Yes

 Content Query