Medewerker Backoffice Dealingroom

 • update:  
 •  
Wil jij een aantoonbare bijdrage leveren aan het beschermen van de reputatie en integriteit van BNG Bank en het beheersen van de risico’s die de dienstverlening aan financiële tegenpartijen met zich meebrengt? Dan is het team van de Backoffice Dealingroom op zoek naar jou.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

​DE AFDELING

De afdeling Backoffice speelt een belangrijke rol in het beheer van de financiële transacties die zijn afgesloten op de afdelingen Public Finance en Treasury & Capital Markets. Ook voeren wij de financiële administratie binnen BNG Bank. 

Belangrijke ontwikkelingen voor de Backoffice zijn de toenemende eisen van wet- en regelgeving en de noodzaak om processen steeds verder te automatiseren. In totaal werken er, inclusief de leidinggevende, 20 mensen op deze afdeling. 

DE UITDAGING

Je zult je in eerste instantie richten op het uitvoeren van het proces settlement. De werkzaamheden hebben betrekking op de administratieve afhandeling van betalingen en ontvangsten van het kredietproces en het funding & treasury proces, het onderhouden van klantcontact, het leveren van oplossingen bij afwijkende situaties in de operations manager. Daarnaast richt je je op een aantal controlewerkzaamheden. Na verloop van tijd zal je diverse andere werkzaamheden gaan krijgen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

We zijn op zoek naar iemand die klantgericht en zorgvuldig te werk gaat, die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan, en duidelijk kan communiceren. Je vindt het leuk om diepgaande analyses uit te voeren en losse eindjes aan elkaar te knopen. Verder ben je iemand die affiniteit heeft met wet- en regelgeving. Dit helpt je om met een frisse blik en analytisch oog processen te kunnen verbeteren. 

WAT NEEM JE VERDER MEE?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Financial Services Management, MER of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT GEVEN WIJ?

 • Je komt werken bij een duurzame en maatschappelijk betrokken bank, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat we doen.
 • Salaris. Als jij de perfecte kandidaat bent, bieden we je een passend maandsalaris op basis van 36 uur.
 • Opleidingen. Er is een ruim budget voor trainingen en opleidingen; ook specifiek gericht op jouw persoonlijke ontwikkelingen.
 • Vakantie. 208,8 uur per jaar. Je kunt zelfs uren bijkopen als je belooft terug te komen.
 • Een hecht team met collega's die oprecht interesse in elkaar hebben.
 • Leuke activiteiten. Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert (zoals borrels, een familiedag, golf- en voetbaltoernooi en korting op abonnementen).
 • En nog veel meer, maar dat hoor je nog wel.

JIJ BENT NU AAN ZET 

Hoe is het om bij BNG Bank te werken? Lees het hier! 
Ben je overtuigd? Mail dan je motivatie en cv naar carlijn.toet@bngbank.nl Heb je nog vragen? Bel gerust naar Carlijn Toet, telefoonnummer: 070 3750 463

Een pre employment screening is onderdeel van het sollicitatieproces.  

Dit is geen oproep voor acquisitie.

Trefwoorden: Tags: Vacature
Yes

 Content Query