BNG Bank klaart klussen bij zorginstelling 's Heeren Loo

  • update:  
  •  
Dinsdag 22 september gingen ruim veertig medewerkers van BNG Bank aan de slag bij 's Heeren Loo in de regio Noordwijk en Zuid-Holland Noord/Kind & Gezin. Ieder jaar organiseert BNG Bank een vrijwilligersdag bij een zorginstelling. Via deze sympathieke actie komen medewerkers van de bank in contact met hun klanten. De keuze viel voor de tweede keer op 's Heeren Loo.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

handen uit de mouwen

Vorig jaar lag het accent op activiteiten doen met cliënten, dit jaar meer op het doen van klussen. Na de ontvangst in het Kruispunt in Noordwijkerduin ging de groep vrijwilligers in kleine groepjes uiteen om activiteiten te doen en klussen te klaren op verschillende locaties in beide regio's. Er was genoeg te doen. De medewerkers deden onderhoudsklussen zoals verven, behangen, tuinieren en TV's afstellen, maar ook activiteiten met cliënten. Er werd gekookt, spelletjes gedaan, muziek gemaakt en natuurlijk ook koffie gedronken.

Plezier en voldoening

Na afloop kwamen de medewerkers weer bij elkaar om, onder het genot van een hapje en een drankje, onderling ervaringen uit te wisselen. Iedereen keek met volle tevredenheid terug op deze dag. "Je ziet waar je het voor doet en wat er met de financiële middelen gebeurt. Ook beleven we erg veel plezier en voldoening aan deze dag. De medewerkers en cliënten zijn blij met onze komst en dat is waar je het voor doet," aldus een medewerker van de BNG Bank.

Vorig jaar meldde enkele enthousiaste medewerkers zich na de vrijwilligersdag spontaan aan om regelmatig pannenkoeken te komen bakken. Daar plukken cliënten nu nog steeds de vruchten van. Deze keer bood iemand aan om te komen helpen met oliebollen bakken bij Paspartoe in Hillegom aan het einde van dit jaar.

Trefwoorden: Tags: Duurzaamheid; Dialoog
 

 Content Query