Pauline Bieringa vertrekt bij BNG Bank

  • update:  
  •  
BNG Bank maakt vandaag bekend dat Pauline Bieringa, Managing Director Public Finance, heeft besloten de bank na ruim 16 jaar te verlaten. Het selectieproces voor haar opvolger is inmiddels gestart.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic
Pauline Bieringa: “Mijn besluit was niet gemakkelijk, want BNG Bank is een prachtige organisatie, die laat zien dat maatschappelijke betrokkenheid en rendement uitstekend kunnen samengaan, en waar ik met veel plezier heb gewerkt. 

Toch wil ik nog een keer een stap maken. Ik heb in de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd in de bancaire sector. Daarnaast heb ik inmiddels jarenlange bestuurlijke ervaring als toezichthouder en commissaris, en als coach voor aspirant commissarissen. Ik richt mij nu - naast mijn huidige commissariaten - op mogelijkheden om die ervaringen te combineren.”

Gita Salden, voorzitter Raad van Bestuur: “Pauline heeft zich in de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor de missie van de bank. Onder haar leiding is de kredietportefeuille van BNG Bank aanzienlijk gegroeid, vooral met duurzaamheidsprojecten en in de zorgsector. Zij heeft BNG Bank vaak vertegenwoordigd als het gezicht naar buiten, ook in soms lastige situaties. Ik wil haar bedanken voor haar jarenlange inzet voor onze organisatie en ik wens haar heel veel succes bij het invullen van haar nieuwe uitdagingen.”

Trefwoorden: Tags:  
Yes

 Content Query