BNG Bank Duurzaamheidsdag

  • update:  
  •  
BNG Bank laat graag haar betrokkenheid bij een duurzamer Nederland zien en organiseerde daarom een informatieve netwerkdag voor haar relaties. Op donderdagmiddag 1 november 2018 in de wereldbol Climate Planet Utrecht, de bol die voor 1 maand op het Jaarbeursplein pronkte. 

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

 

​Wat boden wij onze klanten en relaties?

  • Kennis over de duurzaamheidsambities en -initiatieven van BNG Bank.
  • Netwerk- en inspiratiemogelijkheden met BNG'ers, collega's, ondernemers en andere relaties.
  • Een indrukwekkende ervaring door een 360 graden film te kijken en een soort ruimtereis van 35 minuten te maken. Door live gestreamde beelden vanaf 4 NASA-satellieten heeft de bezoeker in de wereldbol een spectaculair uitzicht vanuit de ruimte. Deze unieke ervaring inspireert en toont de urgentie voor een duurzame toekomst.

PROGRAMMA

13.00 uurLunch met netwerkmogelijkheid
14.00 uur Plenair programma in de wereldbol.
U zag een film over de klimaatveranderingen en luisterde naar het aansprekende verhaal van architect en duurzaamheidsvisionair Thomas Rau. Rau staat op nummer 6 in de Trouw Duurzame 100 lijst. Dit plenair programma inspireerde en toonde de urgentie voor een duurzame toekomst. Daarna zoomde Gita Salden, voorzitter Raad van Bestuur BNG Bank, in op BNG Bank Duurzaamheidsinitiatieven en duurzame projecten van onze klanten.

15.30 uur 

 

Meet & Match programma. U legde duurzame contacten, haalde kennis op of bracht kennis over, tussen en bij de standjes met duurzame projecten/initiatieven. Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld; daarom is de oproep deze dag om zowel deze dag als daarna hard aan de slag te gaan. BNG Bank helpt u daar graag bij.
Aansluitend

Borrel


 

Video en foto's: Sebastiaan ter Burg

Trefwoorden: Tags: Duurzaamheid
Yes

 Content Query