Maatschappelijk Vastgoed Scan

Het verduurzamen van het vastgoed staat hoog op de agenda. BNG Bank heeft klanten ondersteund door de Maatschappelijk Vastgoed Scan gratis aan te bieden. Hiermee kun je als klant direct inzicht krijgen in de noodzakelijke maatregelen en kosten om vastgoed te verduurzamen. Tot 1 juli 2020 is de tooling nog gratis te verkrijgen via onze partner CFP.

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Klimaatdoelen omzetten in concrete projecten

Onze klanten spelen een belangrijke rol bij het besparen van energie in de bebouwde omgeving, één van de moeilijkste opgaven van het Energieakkoord.

Veel van onze klanten zijn proactief bezig met de verduurzaming van hun maatschappelijk vastgoed, maar kunnen hier praktische handvatten bij gebruiken. Met de Maatschappelijk Vastgoed Scan worden uw klimaatdoelen omgezet in concrete projecten.

Inzicht in verduurzaming van vastgoed

De scan brengt gegevens van diverse type gebouwen eenvoudig in kaart. Maatregelen ter bevordering van duurzaamheid, de bijbehorende investering en terugverdientijd worden op een presenteerblaadje geleverd.

De scan geeft u inzicht in

  • Het huidige energielabel van al uw vastgoed
  • Besparingsmaatregelen per gebouw
  • Vereiste investering inclusief terugverdientijd
  • Mogelijke verbetering van het energielabel per pand
  • De verwachte CO2-reductie van uw vastgoed

Ervaring gemeente Goes

Gemeente Goes heeft ervaring opgedaan met een pilotversie. Wethouder Loes Meeuwisse vertelt enthousiast:

Quote

Goes heeft 161 fysieke panden en 92 objecten. Het grootste object is het stadskantoor met 300 werkplekken. We hebben de Maatschappelijk Vastgoed Scan toegepast op ons meerjarige onderhoudsplan. We merken dat dit ons helpt om prioriteiten te stellen. Zo kunnen we in grote duurzame panden toch nog interessante besparingsmaatregelen met fikse CO2-reductie realiseren!

Indruk Maatschappelijk Vastgoed Scan

Overzicht BNG Bank Maatschappelijk Vastgoed Scan

Samenvatting gebouw BNG Bank Maatschappelijk Vastgoed Scan

Trefwoorden: Tags: Duurzaamheid; Maatschappelijk; Vastgoed
Yes

 Content Query