Maatschappelijk Vastgoed Scan

Het verduurzamen van het vastgoed staat hoog op de agenda. BNG Bank heeft klanten ondersteund door de Maatschappelijk Vastgoed Scan gratis aan te bieden. Hiermee kun je als klant direct inzicht krijgen in de noodzakelijke maatregelen en kosten om vastgoed te verduurzamen. 

Inhoudsopgave

Contents

Automatic

Klimaatdoelen omzetten in concrete projecten

Onze klanten spelen een belangrijke rol bij het besparen van energie in de bebouwde omgeving, één van de moeilijkste opgaven van het Energieakkoord. Veel van onze klanten zijn proactief bezig met de verduurzaming van hun maatschappelijk vastgoed, maar kunnen hier praktische handvatten bij gebruiken. Tot 1 juli 2020 hebben wij gratis de Maatschappelijk Vastgoed Scan aan klanten aangeboden. Hiermee zijn bijna 5.000 gebouwen met meer dan 5 miljoen m2 aan oppervlakte geanalyseerd door onze klanten. Vanaf de genoemde datum is de scan tegen gunstige tarieven verkrijgbaar bij CFP, de ontwikkelaar van de scan.

Inzicht in verduurzaming van vastgoed

De scan brengt gegevens van diverse type gebouwen eenvoudig in kaart. Maatregelen ter bevordering van duurzaamheid, de bijbehorende investering en terugverdientijd worden op een presenteerblaadje geleverd.

De scan geeft inzicht in

  • Het huidige energielabel van al uw vastgoed
  • Besparingsmaatregelen per gebouw
  • Vereiste investering inclusief terugverdientijd
  • Mogelijke verbetering van het energielabel per pand
  • De verwachte CO2-reductie van uw vastgoed


Indruk Maatschappelijk Vastgoed Scan

Overzicht BNG Bank Maatschappelijk Vastgoed Scan

Samenvatting gebouw BNG Bank Maatschappelijk Vastgoed Scan

Trefwoorden: Tags: Duurzaamheid; Maatschappelijk; Vastgoed
Yes

 Content Query