Dochtermaatschappijen en deelnemingen

Een compleet overzicht van dochtermaatschappijen en deelnemingen met invloed van betekenis en joint ventures vindt u in het jaarverslag van BNG Bank.

Inhoudsopgave

Contents

No

Dochtermaatschappijen

BNG Gebiedsontwikkeling B.V.

BNG Gebiedsontwikkeling is een 100% dochteronderneming van BNG Bank en is gespecialiseerd in risicodragende participatie en procesmanagement voor gemeenten en andere (semi)publieke organisaties. Vanwege de gewijzigde marktomstandigheden heeft BNG Bank besloten om vanaf 2018 geen nieuwe participaties meer aan te gaan en geen procesmanagement opdrachten meer te accepteren.

 

Hypotheekfonds voor Overheidspersoneel B.V.

Het Hypotheekfonds voor Overheidspersoneel (HvO) is een 100% dochteronderneming van BNG Bank. HvO verstrekt voordelig hypotheken aan werknemers in overheidsdienst. Vanwege de gewijzigde marktomstandigheden heeft BNG Bank besloten dit product niet langer aan te bieden en vanaf 2013 geen nieuwe klanten meer te accepteren.

Deelnemingen met invloed van betekenis

Dataland BV, Rotterdam

Een gemeentelijk non-profit initiatief met activiteiten die leiden tot het breed toegankelijk maken van alle mogelijke gegevens betreffende registergoederen uit het informatiedomein van gemeenten en/of andere publieke lichamen.

 

Data B Mailservice Holding BV, Leek

Verzorgen van print- en mailservices tot diensten m.b.t. betalingsverkeer, direct marketing en berichtenverkeer o.a. aan overheidsinstellingen.

Trefwoorden: Tags: Jaarverslag
 

 Content Query